Turizam kao pokretač poljoprivrede u primorskoj Hrvatskoj

Filter photo

[30.8.2017.]

Tjedan razmjene "Turizam kao pokretač poljoprivrede u primorskoj Hrvatskoj" organizira IAAS Hrvatska, hrvatsko udruženje studenata agronomije i srodnih znanosti. Održat će se 23.-30. rujna 2017. na različitim lokacijama primorske Hrvatske, a jedan od pokrovitelja tjedna je Hrvatska mreža za ruralni razvoj.

Na događaju sudjeluje sveukupno 40 studenata iz sljedećih zemalja: Hrvatska, Italija, Švicarska, Belgija, Crna gora, Grčka i Španjolska. Više o projektu

Radi se o sedmodnevnom edukativno-stručnom susretu između studenata agronomije i srodnih znanosti iz Europe. Na ovom događaju su planirane sljedeće aktivnosti: stručni posjeti OPG-ovima, proizvođačkim pogonima, tematske radionice, prezentacije i predavanja profesora Agronomskog fakulteta, tijekom kojih će studenti imati priliku se pobliže upoznati sa potencijalima i problemima s kojima se suočava kvarnerska regija.

Kroz suradnju s lokalnim stanovnicima i poljoprivrednicima promovirat će se običaji i tradicionalni proizvodi te regije. Želja organizatora je doprinijeti razvoju malih sredina tj. lokalne zajednice pružajući stranim studentima mogućnost sudjelovanja i primjenu njihovog znanja u našim krajevima.

Svi zainteresirani za potporu ovom događaju mogu kontaktirati organizatore na : croatia@iaasworld.org. Sponzorima/donatorima je na raspolaganju niz raznih načina promoviranja, a detalje možete pronaći ovdje.

Izvor: IAAS Croatia

Želite li primati HMRR Info?

HMRR je član mreža

Prepare network logo Elard logo Hrvatski LAG-ovi logo